Eurofirma Ltd
LT EN RU
 
Apie mus
Mokesčiai
Įmonės
Pašalpos
Valstybinio draudimo numeris
Banko sąskaita
UTR numeris, CSCS kortelė
Imigracinės paslaugos
Rezidento leidimas (Resident permit)
Kitos paslaugos
Naujienos
Mūsų darbuotojai
Karjera

Rezidento leidimas (Resident permit)

UAB Eurofirma nėra valstybinė įstaiga ar jos atstovė. Mūsų pildomas formas taip pat galite rasti oficialiose valstybinių įstaigų tinklalapiuose nemokamai arba už mažesnę kainą, tačiau jų pildymas dažnam sukelia nepatogumų. Eurofirmos profesionalūs ekspertai konsultuoja šiais klausimais ir padeda pagreitinti procesą.

REGISTRACIJOS PAŽYMĖJIMAS (REGISTRATION CERTIFICATE)

Europos ekonominės zonos šalies pilietis (-ė) norintis gauti savo teisės gyventi Jungtinėje Karalystėje patvirtinimą, gali kreiptis dėl Registracijos pažymėjimo (Registration Certificate) (kitaip vadinamo - Rezidento leidimo). Jei jo šeimos nariai yra Europos ekonominės zonos šalies piliečiai, jie turi tokias pačias teises gyventi ir dirbti Jungtinėje Karalystėje ir taip pat gali kreiptis dėl Registracijos pažymėjimo.

REZIDENCIJOS KORTELĖ (RESIDENCE CARD)

Šeimos nariai ne Europos ekonominės zonos piliečiai gali kreiptis dėl Rezidencijos kortelės (Residence Card), kuri patvirtins, jog jie turi teisę gyventi su Europos ekonominės zonos šalies piliečiu (-e) Jungtinėje Karalystėje. Rezidencijos kortelė paprastai galioja 5 metus ir išduodama pažymos pase forma.

ŠEIMOS NARIO REZIDENCIJOS ANTSPAUDAS (FAMILY MEMBER RESIDENCE STAMP)

Jei Jūs esate vienos iš 8 Naujųjų sąjungos narių pilietis (-ė) ir Jūs dirbate apmokamą samdomą darbą (employed), Jūsų šeimos narys (-iai) ne Europos ekonominės zonos šalies pilietis (-iai) neturi teisės gauti Rezidencijos kortelės nebent Jūs Jungtinėje Karalystėje būtumėte išdirbęs (-usi) apmokamą samdomą darbą nepertraukiamai 12 mėnesių ir turėtumėte teisę gauti Registracijos pažymėjimą. Tačiau jeigu Jūs užsiregistravote pagal Darbuotojų registravimo programą (Worker Registration Scheme), Jūsų šeimos nariai ne Europos ekonominės zonos šalies piliečiai gali kreiptis dėl šeimos nario rezidencijos antspaudo (family member residence stamp).

REIKALINGI DOKUMENTAI:

  • Pasas arba asmens tapatybės kortelė
  • 2 paso nuotraukos
  • Vaiko gimimo liudijimas su vertimu į anglų kalbą
  • Santuokos iudijimas su vertimu į anglų kalbą

Žmogus, dirbantis pagal darbo sutartį (employed) papildomai turi pateikti:

  • Laišką iš darbovietės, patvirtinantį jo (-os) darbą pagal darbo sutartį per paskutinius 12 mėnesių arba
  • Darbo sutartį, apimančią paskutinius 12 mėnesių;
  • Algalapius (payslips), apimančius įdarbinimo periodą per paskutinius 12 mėnesių;
  • Darbuotojo registracijos kortelę (Worker registration card);
  • Darbuotojo registracijos pažymėjimą (Worker registration certificate).

Jei žmogus yra laisvai samdomas darbuotojas (self-employed), jis papildomai turi pateikti:

  • Verslo patalpų nuomos sutartį;
  • Sutartis (įskaitant dėl laisvai samdomo darbo);
  • Banko išklotines (Bank statements) už paskutinius 12 mėnesių;
  • Sąskaitas faktūras (Invoices);
  • Buhalterinę ataskaitą;
  • Valstybinio draudimo įmokas įrodančias sąskaitas. 
 

Kontaktai:

Eurofirma Ltd

Unit 3.28, 75 Whitechapel Road, Londonas, E1 1DU
Tel.: 02073770777; 07917451203
Faks.: 02073770777
El. paštas: 
 
© 2005 - 2013 Eurofirma Ltd.Mokesčių susigražinimas UK
Sukurta M2 technologijos. Turinio valdymo sistema: OptimalSite
buhalterines paslaugos uab steigimas